Dátum: 2024 március 29. (péntek) | Auguszta

hírek

BEHÚZVA A SZLOVÁK KUPA ELSŐ FORDULÓJA

A Szlovák kupa első fordulója is behúzva! Luci visszatalált a formájához!

SFGA – FIFG100 – CUP ’22 – 1.kolo

2022.04.09. Trnava Golf Club – Trnava

A szlovákiai Trnava kilenc lyukas pályáján került megrendezésre szombaton a szlovák kupasorozat első fordulója. Természetesen szlovák idegenlégiósunk Lucia Čermáková is az indulók között volt található, további két UTE játékos mellett. 

A pálya hihetetlenül technikás, nagyon szűk szakaszokból áll, így a rúgások pontosságának erősségének, meghatározása, tökéletes kivitelezése szinte a football-golfal azonos nehézségek elé állítja a versenyzőket. Luci, a football-golfban is kiemelkedő játékos, ez által nem okozott neki különösebb nehézséget a pálya. 

Természetesen, mint mindig a győzelemhez ezúttal is extrákra volt szükség, amelyek jöttek is szépen a szakaszokon, mindjárt nyitásként egy Eagle. Tizeneggyel par alatti teljesítményével mindenkit maga mögé utasított a női mezőnyben, ez által egy újabb „aranyos” hétvégével ajándékozta meg magát és szurkolóit, nem mellékesen egyletünket is. Úgy tűnik, a „bombaforma” továbbra is kitart!

Két további játékosunk Nagy István és Orovecz Róbert próbált még szerencsét a versenyen, sajnos ők már nem jártak ilyen szerencsével (ha a szerencsén múlott). Robi a középmezőnyben, míg István a mezőny hátsó harmadában végzett eredményével. 

Lucia Cermáková (női győztes) nyilatkozata: A Szlovák Kupa első fordulója olyan szeszélyesen indult, mint az áprilisi időjárás. A hideg szél eléggé megnehezítette a játékunkat. Nagy volt rajtam a nyomás, mert az első női pozícióból indultam, így a legjobb formámat kellett hoznom (mivel nem volt ismert eredmény). 

Az első lyukon nagy örömömre -2-es eredményt értem el. Utána egy hosszabb lyuk következett, ahol a szél miatt hibáztam, de szerencsére ki tudtam javítani hamar. 9 lyuk (első kör) után -5-ös eredményben álltam, ami jó idő esetén nagyon szörnyű eredmény, de azon a napon elégedett voltam vele.

A második kört jó érzéssel kezdtem, még jobb eredmény szerettem volna elérni. Néhány lyukat elrontottam, de többön javulni tudtam, így -11-es eredménnyel zártam, mellyel megszereztem az első helyet. 

A többi női versenyző egészen az utolsó pillanatig a sarkamban voltak, 1 rúgás különbséggel tudtam megnyerni a versenyt. 

Nagyon örülök, hogy új dolgokat tanulhatok, új, nehezebb körülmények között is megtanulhatom a játékot, így érzem a fejlődést magamban is.

 

hírek

információk

történet

Footgolf / Footballgolf szakosztály a Facebookon!

Képek

2014. december 4. - Mikulás ünnepség című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41