Dátum: 2024 április 20. (szombat) | Konrád

hírek

EGY RÚGÁSRA A TOP 10-TŐL

Frank van Maurik egy rúgásra a TOP10-től!

WFGA FOOTBALLGOLF TOUR

AUSTRIAN OPEN 2023

A hétvégén megkezdődött a Footballgolf World Tournament, melynek első állomása az ausztriai Salzburg városában került megrendezésre.

Hét játékossal képviseltettük magunkat a megmérettetésen. Sajnos az időjárás nem volt kegyes a játékosokhoz, mert bár a csütörtöki edzésnapon kiváló idő fogadta a játékosokat, sajnos a péntek, szombati napra nagyon elromlott az idő, szinte folyamatos esőzésben játszottak legényeink az egyre rosszabb minőségű, sőt szombatra már sáros pályán. 

Men Doubles

A verseny a pénteki két páros fordulóval vette kezdetét, ahol a Frank van Maurik & Karakas Attila párosunk a tizenharmadik helyen zárt. Sajnos további TOP20-as eredményt nem sikerült elérnünk.

Men Singles

A négy fordulóból álló kategóriában Frank van Maurik három forduló után, még győzelmi esélyekkel is rendelkezett (a végső győztes egy rúgással állt jobban), de a negyedik fordulóra az idegi fáradtság rajta is úrrá lett és egy rúgással lemaradt a TOP10-ről. Ebben az elképesztő erős mezőnyben, ahol az utolsó négy év világbajnokából három is részt vett, valamint a magyar bajnokság utolsó három győztese is, igazán kiváló eredménynek számít Frank sikere. Frank eredményén kívül megemlíthető még Karakas Attila TOP25-ös eredménye. 

A Footballgolf Tour nemzetközi versenyein az 55+ kategóriát is díjazzák, itt egy TOP10-es Karakas Attila hatodik és egy TOP15-ös Csőre Csaba 15. helye érdemel említést.

Hajrá Lilák!

hírek

információk

történet

Footgolf / Footballgolf szakosztály a Facebookon!

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41