Dátum: 2024 április 18. (csütörtök) | Andrea, Ilma

hírek

FMPL 2021

FMPL 2021_6. forduló

Újabb két hét telt el és a két hét elteltével lezáródott a match play liga egyéni és párosok 6. fordulója.

A szövetség beszámolóját olvashatjátok a következő összefoglalókban. A beszámolók csak az UTE érdekeltségű egyéni és páros mérkőzésekről kerülnek megosztásra. 

A hatodik fordulóban jónéhány helyzet kitisztázódott, de volt olyan is ahol összekuszálódtak a szálak.

„Hat kört bonyolítottak eddig az egyéni és páros match play sorozatból, utóbbiban már több negyeddöntős kilétére is fény derült. Egyéniben óriási csaták várhatóak a végjátékban a bajnoki címekért és a kiesés elkerüléséért.

6. forduló

B Liga

Mikulik Norbert vs Nagy Balázs UTE 3 - 7

Nagy Balázs ellenállhatatlanul kezdett és szinte azonnal 0-3 volt az eredmény. A meccs felénél is maradt a hárompontos különbség, és ugyan Mikulik Norbert feljött 3-5-re, mikor három szakasz volt hátra, de már csak Nagy szerzett pontot a hajrában.

D Liga

Balogh István vs Zsuppán Péter UTE 2 - 7

Zsuppán Péter magabiztosan menetel tovább a harmadosztály felé, hatodik meccsét is behúzta. Öt lyuk után még 1-1-re álltak, de "félidőben" már 1-3 volt az állás. Sokáig mégsem tűnt úgy, sétagalopp lesz a meccs az újpesti számára, hiszen hattal a vége előtt 2-3 szerepelt a kártyán. Balogh István nem engedte el ellenfelét, de egyenlíteni nem tudott, innen már csak Zsuppán szerzett pontot.

Bendly András vs Nagy István UTE 4 - 2

Csupán egyetlen szakaszon nem volt iksz az első kilencen (1-0), de a második "félidőben" beindultak a felek. A tizenhármasig Bendly András 3-0-ra meglógott, de kettővel utána már 3-2 volt az állás Nagy István két gyors szakaszgyőzelmének hála. A végeredmény a tizenhatoson alakult ki, mikor Bendly megszerezte negyedik pontját.

Páros FMPL

A páros sorozatban 4 csoportban 7-7 páros szerepel, csoportonként az első két helyezett jut a negyeddöntőbe.

6. forduló

A csoport

B csoport

Flink János / Zsuppán Péter UTE vs Kenéz Sándor / Kenéz Dániel 8 - 2

A meccs feléig nem tűnt úgy, ekkora különbség lesz a végén. Kenézék ugyanis kétszer is egyenlítettek és 2-2-re álltak ekkor. Innentől viszont csak Flinkék szereztek pontot és a tizenötösön el is dőlt a győztes kiléte.

C csoport

Füzesi Zsolt / Karakas Attila UTE vs Hajdara Csaba / Sipőcz Béla 7 - 6

Füzesiék nagy lépést tettek a továbbjutás felé. Ugyan Hajdaráék 2-1-re vezettek három lyuk megjátszását követően, de a meccs közepén már 5-2 volt Karakasék előnye. 5-4-gyel várták a végjátékot, ahol az adok-kapokból az újpestiek jöttek ki jobban.

Németh Gábor / Németh Péter vs Csőre Csaba / Ranga László UTE 5-3

Csak a ráadásban tudták eldönteni a győztes kilétét a Ferencváros-Újpest derbin. A két Németh került hárompontos előnybe nagyjából a meccs felénél, de Csőréék ledolgozták a hátrányt és az utolsó négy lyuknak már 3-3-mal futottak neki. Ott végig ikszeltek, jöhetett a playoff. Az első két szakaszt nyerték Némethék, amivel maradt esélyük a továbbjutás kiharcolására, míg Rangáékat elütötték ettől a lehetőségtől, mivel nekik már nincs több mérkőzésük hátra a C csoportban.

 

 

hírek

információk

történet

Footgolf / Footballgolf szakosztály a Facebookon!

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41