Dátum: 2024 április 18. (csütörtök) | Andrea, Ilma

hírek

FMPL 2021

FMPL 2021_7. forduló

A hetedik héttel lezárult a párosok csoportkör része a továbbiakban már egyenes kieséses rendszerben folytatódnak a küzdelmek. Az egyéni csoportokban még vannak elvarratlan szálak, de elég nagy pontossággal meghatározható azon játékosok köre akik feljutnak, kiesnek, vagy épp az adott csoportban maradnak.

A már megszokott módon a szövetség beszámolóját olvashatjátok a következő összefoglalókban. A beszámolók csak az UTE érdekeltségű egyéni és páros mérkőzésekről kerülnek megosztásra. 

„Befejeződött a páros match play sorozat csoportköre. Keddtől már a negyeddöntőket bonyolítják, miközben az egyéni sorozatban soha nem látott izgalmak következnek az utolsó fordulókban.

Az egyéni FMPL-ben idén már öt ligában versengenek a játékosok a bajnoki címekért és a feljutó helyekért. Íme, az összefoglaló:

7. forduló

B Liga

Nagy Balázs UTE vs Balázsi Csaba 1 - 7

Balázsi Csaba két minigyőzelemmel nyitotta a meccset, de Nagy Balázs a hetesen szépítve úgy tűnt, szorossá teszi a találkozót. Ellenfele máshogy gondolta és több szakaszt nem engedett át, így versenyben maradt a feljutásért folyó csatában.

D Liga

Balán Gábor vs Nagy István UTE 7 - 4

A kezdeti döntetlenek után Nagy István kezdett el pontokat gyűjteni (2-0), de a meccs felénél 2-2 volt az eredmény. Balán Gábor ráadásul fordított is (4-2) és a kétpontos előnnyel jól gazdálkodott, a tizenhetesen kialakult ikszet követően már nyugodtan játszhatott az utolsó szakaszon, ahol még növelte is előnyét.

Zsuppán Péter UTE vs Dreilinger Andrea 5 - 0

Dreilinger Andrea nem állt ki a mérkőzésre, az eddig is veretlen Zsuppán Péter így már hetedik győzelmét szerezte.

Páros FMPL, 7. forduló

B csoport

Balánék továbbjutása biztos volt, rajtuk kívül négy páros 9 ponttal reménykedett, hogy valahogy továbbverekszi magát a legjobb nyolc közé.

Bérczes Katalin/Török Tamás vs Flink János/Zsuppán Péter UTE 1 - 12

0-4-gyel indítottak az újpesti fiúk a vegyespáros ellen. A nyolcason szerezték első pontjukat Bérczes Katiék, de többször nem tudták meglepni Flinkéket, akik 1-7-es "félidő" után még növelni tudták előnyüket és jobb pontkülönbséggel bejutottak a nyolcaddöntőbe.

C csoport

Bölcsföldi Ágnes/Kuts Zoltán vs Füzesi Zsolt/Karakas Attila UTE 1 - 11

Füzesiék 3-0-val rajtoltak, ami után Bölcsföldi Ágnesék gyorsan szépítettek, de az újpesti duó nem kímélte a milános vegyespárost és több szakaszt át nem engedve masíroztak a negyeddöntőbe.

A negyeddöntő kedden kezdődik és három hétig, augusztus 2-ig tart.

A negyeddöntő programja:

 

 

 

 

hírek

információk

történet

Footgolf / Footballgolf szakosztály a Facebookon!

Képek

Atlétikáink őszi edzőtáborokban című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41