Dátum: 2021 május 8. (szombat) | Mihály

hírek

FOB 2021

FOB 2021

2021.04.17. 2. forduló / Zsira

A FOB első fordulójára kitűnő időben került sor, a másodikra ez már nem mondható el. Hideg volt, nagy volt a szél - ezen a pályán, ha jó idő van, akkor is erőteljes szokott lenni – ami nagyon zavarta a játékosokat. Közel három kilométer hosszú pálya, széllel fűszerezve nem a legideálisabb pálya a versenyzők részére. 

Nem véletlen, hogy a verseny végén a legtöbbet hallott mondat az „én ide nem jövök többet” volt. Valóban nem a fineszes pályák közé tartozik, ide erő kell és szerencse, de az nagyon. Nos ezen a hétvégén sem elég erőnk, sem szerencsénk nem volt, így aztán igazán megsüvegelendő Bíró László teljesítménye, aki az egylet legjobb versenyzőjeként az abszolút kategória hatodik és a szenior kategória második helyét zsebelte be. És itt vége is a hozsannának, ezen kívül túl sok örömünk nem volt ezen a szombaton.

A csapatversenyben a harmadik helyen zártunk a Bíró László, Zsuppán Péter, Kocsis Sándor, Karakas Attila (helyettesíthető Flink Jánossal) négyesünknek köszönhetően, így az első forduló diadala után, szerencsére nem szakadtunk le az élmezőnytől, sőt vezetjük az ide vonatkozó táblázatot.

Két forduló után az abszolút rangsorban Bíró László a harmadik helyen áll, ezen kívül Zsuppán Péter (8) található még a top tízben. Man kategóriában nincs top tízes játékosunk, a szenior kategóriában viszont hat is, Bíró László (1), Zsuppán Péter (2), Juhár Tamás (6), Flink János (7), Kocsis Sándor (8), Karakas Attila (9) a névsor. A nőknél Nagy Vivien a hatodik, és mint ahogy már említettük, a csapatunk az első helyen áll.

Hamarosan újabb versenyek következnek, melyek alkalmat nyújtanak a javításra. Már nagyon várjuk!

Hajrá Lilák!

 

 

hírek

információk

történet

Footgolf / Footballgolf szakosztály a Facebookon!

Képek

Atlétika sportnap az UTE-ben! című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41