Dátum: 2024 március 28. (csütörtök) | Gedeon, Johanna

hírek

Footgolf Országos Bajnokság – FIFG100 - 10. forduló

Ebben a fordulóban elért eredményeink elmaradtak az általunk vártaktól, két ezüst és egy bronzérem került a vitrinünkbe.

Footgolf Országos Bajnokság – FIFG100 - 10. forduló

2022.09.25. Nimród Footgolf pálya - Lakitelek

A hölgyeknél két játékosunk állt az elrúgók mögé a bajnokság tizedik fordulójában. Dreilinger Andrea nagyszerűen versenyezve, egy rúgással lemaradva a dobogó második fokáról a harmadik helyen végzett, míg Kuchta Dóra szintén egy rúgással maradt le ám Ő a dobogó harmadik fokáról. 

Az abszolút kategóriában a versenyen harmadik legjobb eredménnyel végzett kitűnőségünk Zsámboki Sándor. Ám mivel nem egyedül abszolválta ezt az eredményt, rájátszásra került sor egy szakaszon. A rájátszás nem hozott döntést, így következtek a büntetőrúgások, ahol sajnálatos módon Sándorunknak kedvezett kevésbé a szerencse, ez által elúszott a dobogó, de a negyedik helyért sem kell szégyenkeznie. A TOP10-ben zárt még Zsuppán Péter és Bíró László (9), valamint a TOP20-ban Juhár Tamás (15). és Flink János (18).

Szenior kategóriában, Zsuppán Péter és Bíró László abszolút TOP10-es eredménye a negyedik helyre volt elegendő, míg Juhár Tamás (7). és Flink János (8) eredménye is befért a szenior TOP10-be.

Szuper szenior kategóriában Karakas Attila utolsó lyukas ámokfutása után realizált eredménye a második helyre volt elegendő. 

Köszönhetően TOP10-es és TOP20-as eredményeinknek, a Zsámboki Sándor, Zsuppán Péter, Bíró László, Juhár Tamás négyesünk a második helyen zárt a csapatversenyben.

Hajrá Lilák!

 

 

hírek

információk

történet

Footgolf / Footballgolf szakosztály a Facebookon!

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41