Dátum: 2022 december 5. (hétfő) | Vilma

hírek

Footgolf Országos Bajnokság Csapatdöntő

Bár kissé elmaradva a várt eredménytől, de azért dobogón, a harmadik helyen végzett egyletünk footgolf csapata a Footgolf Országos Bajnokság Csapatdöntőjén!

Footgolf Országos Bajnokság Csapatdöntő

2022.10.22-23. Greenfield Hotel Golf & Spa - Bükfürdő

A hétvégén került megrendezésre a Footgolf Országos Bajnokság Csapatdöntője, ahová a második helyen kvalifikálta magát egyletünk. A kvalifikáció az egyéni fordulók alatt elért csapateredmények alapján történik. 

Nyolc csapattal került megrendezésre a döntő, melyeket két négyes csoportba soroltak a kvalifikáción elért helyezéseik alapján. 

A csoportokban körmérkőzés alapján alakultak ki a helyezések, majd a csoportok azonos helyen végzett csapatai mérkőztek meg a helyosztókon. Sajnálatos módon a csoportban becsúszott egy vereség, ez által a csoportkör után már csak a harmadik hely megszerzésére volt lehetőségünk.

Szerencsére sikerült felnőnünk a feladathoz és bár nagy csalódás volt, hogy nem jutottunk a döntőbe, igyekeztünk mindent megtenni a bronzérem megszerzéséért. Ez a minden végül is elegendőnek bizonyult, nagyon motiváltan léptünk pályára, aminek győzelem és ez által bronzérem lett a jutalma. Ennek örülnünk kell, hiszen igencsak erős mezőnyben sikerült kiharcolnunk ezt az előkelő helyezést. 

Konklúzió: jövőre sokkal nagyobb koncentrációval kell pályára lépnünk a csoportkörben, hiszen ebben a lebonyolítási formában nem lehet hibázni. Egy hiba és minden esélyed elveszíted a végső győzelemre.  

Jövőre újra megpróbáljuk!

Hajrá Lilák!

 

hírek

információk

történet

Footgolf / Footballgolf szakosztály a Facebookon!

Képek

Övvizsga 2019.február 11-én című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41