Dátum: 2024 április 20. (szombat) | Konrád

hírek

Footgolf Országos Bajnokság FIFG250 - 8. forduló

Ez a hétvége nem rólunk szólt, csak Kuchta Dóra és Karakas Attila tudta kicsit kozmetikázni a színvonal alatti teljesítményünket.

Footgolf Országos Bajnokság – FIFG250 - 8. forduló

2022.07.30-31. Forrest Hills Golf & Country Club - Zirc

Egy zirci FIFG250-es kétnapos versennyel folytatódott a Magyar Footgolf Bajnokság. Valahogy mostanában nem sikerül ideális körülmények között játszani, mindenféle kedvezőtlen időjárási viszonyok között bonyolódtak a versenyek az utóbbi időben. Kezdődött egy kiadós esővel, ezért fél órával halasztani kellett a versenyt, hogy a szomjas föld elnyelje a bőséges csapadékot. Utána, hogy nehogy vizes legyen a pálya, hatalmas szél kerekedett, ami felszárította ugyan a pályát, viszont szinte kezelhetetlenné tette a szakaszokat. A hátszél túl sokat segített, a szembe szél viszont túl sokat gátolt a játékon. Sajnos elég nagy volt a szerencse faktor a játékban. Azt már megszoktuk, hogy Zircen folyamatosan fúj a szél, de ez már kicsit sok volt. És akkor még szót sem ejtettünk a vasárnapról, amikorra a szél erőssége szinte megduplázódott.

Ennyit az időjárásról, most pedig essék szó a versenyen elért eredményeinkről is.

A hölgyeknél egyedül Kuchta Dóra képviselte egyletünket, aki a bajnokság ezen fordulójának 2. helyén végzett, ami igazán megsüvegelendő eredmény. Egyre jobban és jobban teljesít a hazai és nemzetközi versenyeken egyaránt.

Az abszolút kategóriában jelentős eredményt nem sikerült elérnünk, a legjobb helyezésünket Kocsis Sándor érte el, aki a bajnokság abszolút kategóriájának tizedik helyén zárt, ezen kívül TOP20-as eredményeket sikerült elérnünk, Karakas Attila tizenötödik, míg Flink János a tizenkilencedik helyen zárt.

Szenior kategóriában, már kicsit jobban szerepeltünk, itt ugyanis Kocsis Sándor eredménye a negyedik, Karakas Attila a hetedik, míg Flink János a tizedik helyen zárt. TOP20-as eredményekkel büszkélkedhetünk még, Juhár Tamás és Zsuppán Péter a tizenkettedik helyen zárta a kétnapos versenyt.

Szuper szenior kategóriában értük el a legjobb helyezést, ebben a kategóriában ugyanis Karakas Attila eredménye az első helyre volt elegendő. 

Sajnálatos módon a gyengébb egyéni eredmények következményeként a csapat is elmaradt a várakozástól, mivel csak a hatodik helyen zárt. Ez felettébb bosszantó, hiszen eltávolodtunk az első helytől és feljöttek ránk a riválisok, pedig a bajnokságban megszerzett helyezésnek nagy szerepe lesz a bajnokság végén. Ugyanis a helyezések alapján sorsolnak ellenfelet a csapatdöntőben.

Hajrá Lilák!

 

 

hírek

információk

történet

Footgolf / Footballgolf szakosztály a Facebookon!

Képek

Atlétika sportnap az UTE-ben! című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41