Dátum: 2022 december 5. (hétfő) | Vilma

hírek

GYŐZELEM A PÁROS FOOTGOLF MATCH PLAY LEAGUE-BEN

Újra UTE (bár más összetételű - ám már korábban is győztes) páros nyerte a Páros Footgolf Match Play League-et! Zsuppán Péter/Flink János rajt-cél győzelmével ért véget a sorozat! 

A csoportban nem találtak legyőzőre legjobbjaink, így veretlenül kvalifikálták magukat a final fourba, ahol folytatódott a győzelmi parádé, csak a döntőben kellett megizzadniuk!

Beszámolók párosunk final four mérkőzéseiről:

Szombaton, a Kisorosziban található Magyar Golf Club „Fekete” pályáján bonyolították a párosok számára kiírt Footgolf Match Play Open négyes döntőjét, amit, mint ahogy cikkünk elején már jeleztük, párosunk Zsuppán Péter/Flink János nyert meg!

Elődöntő:

Zsuppán Péter & Flink János UTE vs. Bodócs András & Lévai Richard 7 - 4

Alaposan bekezdett mindkét kettős és négy lyuk után 2-2-re álltak. Az ellenfél ezek után kettővel ellépett (2-4), de féltávnál már párosunk állt jobban (5-4). A táv második felében igen kiegyenlítetten zajlott a mérkőzés, hétszer is ikszeltek a felek. Két szakaszon volt csak győztes, ez pedig Zsuppánék nevéhez volt köthető, így készülhettek a késő délutáni fináléra.

Döntő:

Zsuppán Péter & Flink János UTE vs. Papp Péter & Podusil György 5 - 4 (hosszabbítás után)

Méltó befejezése volt a finálé a párosok match play ligájának. Két szakasz után (1-1)-re álltak a felek, majd ellenfelünk került előnybe a hatos szakasz után (2-1)-re vezettek. A vezetés kitartott egészen a tizenkettes szakaszig, ahol jött az egyenlítés, Zsupiéknak sikerült felzárkózniuk (2-2). Ez után újfent ellenfelünk került előnybe, két alkalommal a hajráig, de Flinkék kétszer is egalizáltak. A 18-asra 4-4-es eredménnyel érkeztek a felek és az ottani iksz azt jelentette, jöhet a hosszabbítás. A hirtelen halált egyetlen rúgással az egyes szakaszon Zsuppánék nyerték, akik így 2020 után újra megnyerték a páros FMPL-t.

A képen a final four-ba jutott párosok láthatóak. balról-jobbra: Podusil György, Papp Péter, Lévai Richard, Bodócs András, Cziffra Zoltán, Pap Ferenc és a kép jobb szélén a győztes UTE páros Flink János és Zsuppán Péter.

 

hírek

információk

történet

Footgolf / Footballgolf szakosztály a Facebookon!

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41