Dátum: 2023 december 6. (szerda) | Miklós

hírek

HUN Winter Footgolf Tour 2022-2023 - 1. Round - Zirc

Kuchta Dóra, Karakas Attila az első, míg Kocsis Sándor a második helyen zárt!

HUN Winter Footgolf Tour 2022-2023 - 1. Round - Zirc - FIFG100

A lezárult a Magyar Footgolf Országos Bajnokság után szokásos mederben, ám nem a szokásos módon folytatódott az év a footgolf játékosok számára. A magyar szövetség ugyanis nem vállalta a téli bajnokság megrendezését, hanem egy egyesületre bízta azt.

Mivel a játékosoknak fontos, hogy formában maradjanak, ezért játékosaink szép számmal, 13 fő, köztük legújabb igazolásunkkal Bendly Andrással képviseltették magukat és egyletünket a verseny első nyitó fordulójában.

Női kategóriában, vagyis a hölgyek között egy versenyzőnk állt az elrúgók mögé. És ha már odaállt fölényes magabiztossággal elképesztő (13 rúgás) különbséggel utasította maga mögé a mezőnyt, eredménye az abszolút kategóriában is kiemelkedőnek bizonyult, hiszen az abszolút sorrend 25. helyén zárt.

Az abszolút kategória kihirdetésekor is láthattuk felkúszni a zászlórúdon a lila-fehér zászlót, mivel Kocsis Sándor a nap második legjobb eredményével zárt. Eredményével Orovecz Róbert, Zsuppán Péter, Flink János hármasunk is befért a TOP10-be (9.) hely, valamint akadt még egy TOP20-as eredményünk is, Karakas Attila (15.).

Szenior kategóriában Kocsis Sándor eredménye a dobogó második, míg Zsuppán Péter, Flink János duónk az ötödik helyen zárt. A TOP10-ben végzett még Karakas Attila (7.). Új igazolásunk Bendly András ebben a kategóriában a 13. helyen zárt, kicsit nehéz volt még számára az UTE címer . A későbbiekben mindenképp kiemelkedőbb eredményekben reménykedünk tőle.

Szuper szenior kategóriában, Karakas Attila végzett az első helyen.

Csapatverseny eredményéről nem érkeztek hírek.

Nyilatkozatok:

Kuchta Dóra (női győztes): "Felemelő érzés volt egy hónap kihagyás után visszatérni a pályára, ráadásul még az időjárás is kegyes volt hozzánk. Az eredményemet biztatónak titulálom, külön öröm számomra hogy bogey-nál nem teljesítettem rosszabbul egyetlen szakaszt sem. A téli bajnokságon való részvételemmel formában szeretnék maradni és készülni a jövő évi világbajnokságra."

Hajrá Lilák!

 

hírek

információk

történet

Footgolf / Footballgolf szakosztály a Facebookon!

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41