Dátum: 2024 április 16. (kedd) | Csongor

hírek

ISTEN NYUGOSZTALJA KOCSIS SÁNDORT

Eufória, majd végzetes tragédia!

A korábbi főcím szinte maradhatott volna, hiszen a „Kuchta Dóra, Karakas Attila az első, míg Kocsis Sándor a második helyen zárt!” főcím nem változott. 

És bárcsak maradhatott volna és bárcsak ne kellene leírnom ezeket a mondatokat, amelyek következnek...

HUN Winter Footgolf Tour 2022-2023 - 2. Round – Balatonudvari / Bogey pálya - FIFG100

Ebben az esztendőben az utolsó kvalifikációs verseny került megrendezésre Magyarországon, ez volt az utolsó lehetőség, hogy kiharcolják a játékosok a részvételi jogukat a jövő évi világbajnokságra. Természetesen játékosaink részére is nyitva volt még a kapu, akármilyen kicsinek is tűnt. A legérintettebb ebben a versenyben Kocsis Sándor volt, aki az előző fordulóban és a mostani fordulóban is a dobogó második fokára állhatott fel (Hole in One-t rúgva, rájátszást nyerve). Ezzel átvette a vezetést a tournamentben és kiharcolta részvételét a 2023. évi világbajnokságra. 

A csatát megnyerte, a háborút viszont ...

Történt ugyanis, hogy Kocsis Sándor a hazafelé vezető úton rosszul lett és mire szakavatott orvosi kezek közé került, már nem lehetett megmenteni az életét. Egyletünk és a magyar sportélet egy nagyszerű sportolót, egy kiváló kikezdhetetlen embert, jónéhányunk pedig egy igaz barátot veszített el személyében. Azóta is keressük a miértet, próbáljuk megmagyarázni, megfogalmazni a szavakat, mondatokat, amelyek enyhíthetnék fájdalmunkat, de egyelőre nem találjuk.

Szombaton több mint száz sportoló, barát, ismerős jelenlétében gyertyagyújtással emlékeztünk felejthetetlen elhunytunkról. Nagyon köszönjük a Continental Citygolf Club azonnali segítségnyújtását, akik lehetővé tették, hogy ez az esemény autentikus környezetben, a zöld gyepen valósulhasson meg. Nem tudunk elég hálásak lenni nekik. Az a körültekintő szeretet, amivel fogadtak bennünket ritka a mai világunkban, számunkra ismeretlen emberek tették félre aznapi programjaikat, hogy méltóképpen emlékezhessünk meg drága halottunkról, Kocsis Sándorról, aki sajnos többé már nem lehet közöttünk.

A verseny szervező Royal Footgolf Klub azonnali hatállyal beszüntette a tournamentet, és a jelenlegi állás alapján Kocsis Sándort hirdette ki a tournament végső győzteseként. Köszönettel tartozunk nekik ezért, igazán nemes gesztus ez részükről!

SANKA emlékét megőrizzük!

 

hírek

információk

történet

Footgolf / Footballgolf szakosztály a Facebookon!

Képek

"Kissrác voltam én, bámultam a csodát" című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41