Dátum: 2024 április 19. (péntek) | Emma

hírek

KÉT EZÜST ÉS EGY BRONZ A HÉTVÉGI EREDMÉNY

Kuchta Dóra, Török Tamás ezüst-, míg Biró László bronzéremmel zárta a hétvégét!

FOOTGOLF ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 

4. forduló

BALATON GOLF - BALATONUDVARI

A magyar footgolf bajnokság negyedik fordulója került megrendezésre Balatonudvariban a Balaton Golf footgolf pályáján. A kétszer 18 szakaszos pálya nagy erőpróba elé állította a játékosokat. 

Szerencsére az időjárás már az ilyenkor szokásos arcát mutatta, így végre valahára a sportágnak megfelelő pálya és körülmények fogadták a játékosokat. A FIFG 250-es besorolású verseny jónéhány külföldit is vonzott.

Szokásunknak megfelelően ezúttal is kezdjük a hölgyekkel a forduló beszámolóját. Egyletünket ezúttal egyedül Kuchta Dóra képviselte, aki remek teljesítmény nyújtott a második napon, de sajnos volt egy első nap is... Közvetlen riválisa az első napon plusz négyes eredménnyel zárt, míg Dóri plusz tizeneggyel. Az így kialakult hét rúgás különbség nem sok jóval kecsegtetett a második nap kezdete előtt, de azért bizakodtunk, hiszen Dóri már több alkalommal is tanúbizonyságát adta a hihetetlen győzni akarásának. Ezúttal sem volt ez másképp, hiszen a második napon mínusz hetes(!!!) eredménnyel zárt. Természetesen ellenfele is igyekezett megfelelni a kihívásnak és bár csökkent az előnye (mínusz három volt a másnapi score-ja), meg tudta tartani az első helyét. Dóri mindent megtett, de az első napi „ámokfutás” miatt az elért kiváló eredmény csak a második helyre volt elegendő.

A Men kategóriában már több játékossal képviseltettük magunkat, nem is akárhogyan. Ebben a kategóriában, kisebbek a győzelmi esélyeink, mint a női kategóriában, így Török Tamás révén elért ezüstérem, szinte arannyal ér fel. A TOP20-ban zárt még Mikulik Norbert, tőle már régóta várjuk ezt az eredményt, valamint Nagy Balázs, aki talán lassan visszatér a régi formájához. Meg kell még említenünk Frech Attila 24. helyét, hiszen csak egy rúgásra volt a TOP20-tól. Reméljük továbbra is ilyen töretlen lesz a fejlődése.

Senior kategóriában is egy régóta várt eredmény tett boldoggá bennünket, hiszen Biró Lászlótól már nagyon kellett ez a harmadik hely. TOP10-ben végzett még Csőre Csaba, aki végre valóban versenyzett, nem csak részt vett a versenyen. Az idei hozzáállása nagyon biztatónak tűnik. TOP20-as eredményeink is akadtak, Bendly András, Zsuppán Péter tizenkettedik, Juhár Tamás tizennegyedik, Flink János a tizenötödik helyen zárt. Lett volna még egy tizenkettedik helyezettünk Karakas Attila személyében, de elfelejtette leadni a score kártyáját, így DQ lett a vége.

Hajrá Lilák!

 

hírek

információk

történet

Footgolf / Footballgolf szakosztály a Facebookon!

Képek

2014. december 4. - Mikulás ünnepség című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41