Dátum: 2024 március 29. (péntek) | Auguszta

hírek

KIALAKULT A LEGJOBB NYOLC MEZŐNYE

Kialakult a legjobb nyolc mezőnye!

Lebonyolították az egyéni és Páros Footgolf Match Play Open nyolcaddöntőit, mától a tét final four.

Egyéni FMPL nyocaddöntők

Mayer Zoltán vs. Nagy Balázs UTE 6 - 2 

Gyors adok-kapok után (1-1-es állás az ötös szakaszt követően) Mayer Zoltán szerzett vezetést, a meccs középső harmadában pedig már 5-1-re is ellépett. Nagy Balázs ekkor még megpróbált visszakapaszkodni, sikerült is 5-2-re, de feljebb már nem tudott zárkózni. Sorozatos ikszek következtek, amivel el is dőlt, a párharcból Mayer Zoltán jutott tovább a legjobb nyolc közé. Balu így is nagyszerűen szerepelt a sorozatban. Gratulálunk neki.

Páros FMPL nyocaddöntők

Füzesi Zsolt & Karakas Attila UTE vs. Gubán Tamás & Kurdi Tamás 5 - 2

A meccs első harmadában bemutatott adok-kapokot követően (2-2) a meccs felénél párosunk vezetett 3-2 arányban. A következő három szakaszból párosunk újabb két szakaszt abszolvált győztesen, ez által a tizenkettesen már 5-2 volt az eredmény. És ugyan szakaszok még voltak hátra, az ellenfél már nem talált fogást párosunkon, így a Füzesi Zsolt & Karakas Attila párosunk készülhet a negyeddöntős mérkőzésre.

Flink János & Zsuppán Péter UTE vs. Hegyi Zoltán & Weiszenberger Dénes 7 - 4

A mérkőzés előtt biztos volt, hogy ebből a csatából lesz UTE játékos a legjobb nyolc között. Lévén Weiszenberger Dénes szintén egyesületünk mezét viseli. Flinkék 2-0-s vezetésével indult a találkozó, de négy szakasz után máris újra döntetlen állt a kártyákon. A “szünetre” Zsuppánék értek oda előnnyel (4-3), és innen Weiszenbergerék nem tudtak pontot szerezni egészen a tizenhatos szakaszig, addigra pedig már 6-4 volt az állás. A tizenhetesen kialakult iksszel pedig el is dőlt a továbbjutás kérdése, így ez a párosunk is a legjobb nyolc közé jutott.

 

hírek

információk

történet

Footgolf / Footballgolf szakosztály a Facebookon!

Képek

UTE Kiállítás című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41