Dátum: 2022 augusztus 19. (péntek) | Huba

hírek

LUCI MEGNYERTE A MÁSODIK FORDULÓT

A Szlovák kupa második fordulója is behúzva! Luci visszatalált a formájához!

SFGA – FIFG100 – CUP ’22 – 2.kolo

2022.05.14. Golf Agama – Kos

A szlovák kupafordulók esetében számtalanszor előfordul, hogy kilenc lyukas pályáján kerül megrendezésre a forduló. Ezen a szombaton sem volt ez másképp, hiszen a szlovák kupasorozat második fordulója, az elsőhöz hasonlatosan ezúttal is kilenc lyukas pályán került megrendezésre a szlovákiai Kos településen elhelyezkedő Agama Golf pályán. 

Mivel ezen a hétvégén magyar forduló is megrendezésre került, ezúttal egyletünket egyedül szlovák légiósunk Lucia Cermáková képviselte, nem is akárhogyan. Luci jelenleg az egyetemi tanulmányainak záróvizsgáira és a diploma munkájára koncentrál, így ebben az időszakban a szlovák versenyeket helyezi előtérbe, melyek kevesebbet vesznek el a tanulási időből, hisz nem kell messzire utazgatnia. 

Olybá tűnik, a tanagyag elsajátítása mellett azért gyakorlásra is maradt ideje, mivel ellentmondást nem tűrően diadalmaskodott a versenyen. Két kupaforduló, két Luci siker! Nagyszerű kezdés, reméljük a hasonló folytatást.

Lucia Cermáková (női győztes) nyilatkozata: Ez a 9-lyukas pálya nagyon egyedi, mert itt minden évben csak egyszer játszunk. Mindig nagyon várom, annak ellenére, hogy nem emlékeztem minden lyuk helyére. A pályát szépen előkészítették a versenyre, így joggal bizakodhattam egy jó eredmény elérésében. Az első kör után +3-ban álltam, ami nem számít túl jó eredménynek, de a női mezőnyben még így is ez volt az egyik legjobb. A második kört azzal a gondolattal indítottam, hogy most vége az edzésnek és mindent bele kell adni a lehető legjobb eredmény érdekében. Az első 3 lyuk után a +3-at par-ra javítottam. Nagyon szép és hosszú befejező rúgásaim voltak. Ezután átlagosan játszottam, de sajnos sikerült lerontanom az eredményemet a következő 2 lyukon. A végeredményem +2 lett, ezzel első helyen zártam, és sikerült az UTE színeit megvédenem. Örülök, mert az idő szuper volt és végig nagyon jól éreztem magam.

 

hírek

információk

történet

Footgolf / Footballgolf szakosztály a Facebookon!

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41