Dátum: 2023 december 5. (kedd) | Vilma

hírek

LUCIA ČERMÁKOVÁ SZLOVÁK BAJNOK ÉS KUPAGYŐZTES

Lucia Čermáková szlovák bajnok és kupagyőztes! Mindkét versenysorozatban fölényesen utasította maga mögé riválisait!

SFGA - SVK - CUP '23

SFGA - CUP FINÁLE '23 - 23.09. - 4. kolo - Hrubá Borša

Szlovákiában a negyedik fordulóval folytatódott és be is fejeződött a kupasorozat, a kiváló minőségű 9 szakaszos Hrubá Borša-i footgolf pályán, ahol két kört teljesítettek a játékosok. Egyletünket Lucia Čermáková képviselte, aki az ezt megelőző mindhárom fordulóban diadalmaskodott. Ez által a verseny már csak a „koronázásáról” szólt.

Lusy az első körben PAR eredménnyel zárt, mellyel természetesen vezette a versenyt, a második körben jött egy kisebb hiba, de sikerült javítania, így ebben a körben és az összetettben is PAR lett az eredménye. Lusy legjobb barátnője (aki az első kört plusz kettővel abszolválta, a második körben mínusz kettőt rúgott), szintén PAR eredménnyel zárt, így a két hölgy megegyező eredménye folytán rájátszásra került sor, ahol Lusy „átengedte”  a győzelmet riválisának. Mivel azonban a négy fordulóban elért eredménye három győzelem és egy második helyezés volt nem volt kérdés, hogy ebben az esztendőben ki a szlovák kupa győztese, természetesen hatalmas fölénnyel, versenyzőnk Lucia Čermáková!

SFGA - FIFG 100 - TOUR '23 - 01.10. - 8. kolo - FINALE – BERNOLÁKOVO

Az egy héttel korábban véget érő kupa után a bajnokság is lezárult északi szomszédunknál, ahol a kupához hasonlóan egyletünk kiválóságának Lucia Čermáková-nak már csak meg kellett jelennie a kupa átvételére, akkora volt az előnye az utolsó forduló előtt. Természetesen, ha már tiszteletét tette focicsukát is ragadott, hóna alá csapta labdáját majd a hívogató zöld mezőn újfent leiskolázta a mezőnyt. Bár látszólag nem túl nagy különbséggel (három rúgás) nyert, de a győzelméhez ezúttal sem férhetett kétség, azért az tudnivaló, ez a különbség ebben a sportágban tetemesnek mondható. Mivel nem voltak nyitott kérdések, rövidre is zárta mondandóját ezzel a győzelemmel és a szlovák kupa után a bajnoki serleg is a kezébe került.

Gratulálunk Lusy egész éves teljesítményéhez egyéni Világbajnoki cím, csapat Világbajnoki ezüstérem, számtalan Open trófea, Szlovák kupa és Szlovák bajnoki cím! Reméljük jövőre hasonló eredménysorral örvendeztet meg bennünket.

Hajrá Lusy, Hajrá Lilák!

 

hírek

információk

történet

Footgolf / Footballgolf szakosztály a Facebookon!

Képek

2019.évi Karate Magyar Bajnokság című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41