Dátum: 2023 december 5. (kedd) | Vilma

hírek

MAGYAR FOOTBALL-GOLF BAJNOKSÁG ’23 5. FORDULÓ

Molnár Anita és Karakas Attila az ötödik fordulóban és a végelszámolásnál is bronzérmes pozícióban zárt!

MAGYAR FOOTBALL-GOLF BAJNOKSÁG ’23 5. FORDULÓ (záró)

LAKITELEK NIMRÓD FOOTGOLF PARK 2023.09.24.

A magyar bajnokság ötödik záró fordulójára került sor hétvégén a lakiteleki Nimród Footballgolf pályáján, ahol 8 versenyzőnk állt az elrúgók mögé. Mivel a nagy dolgok már eldőltek a forduló előtt, így sokan arra használták fel a versenynapot, hogy szokják a 36 szakaszos pálya „útvonalait”. Természetesen, akik még reménykedhettek valamiben, azok keményen odatették magukat a minél jobb eredmény elérésének reményében. 

Női kategória: Ebben a kategóriában Molnár Anita indult, aki joggal bízhatott a bajnokság bronzérmének megszerzésében. Nem is kellett csalódnunk, hiszen ezúttal is meglett a bronzérem és így az összetettben is az ő kezébe került a harmadik helyezettnek járó serleg. A kategóriában a végső helyezéseink még a továbbiak voltak, Kuchta Dóra (4), Hámori Renáta (5).

Abszolút kategóriában ezúttal legjobb eredményünket Karakas Attila érte el, aki a harmadik helyen végzett. A harmadik hely megtartásához egy rájátszásra is szüksége volt, de sikerült megnyernie, így megmaradt a bronz. Őt követte - nem sokkal lemaradva - az ötödik helyen Frank van Maurik, akinek kisfia Simon van Maurik is rajthoz állt.  Most még nem sikerült elhomályosítania a papát, de már nincs messze ez az idő. A hatodik helyen végeztek (nem elírás) Hámori Ferenc és Csőre Csaba, mivel azonos rúgásszámmal teljesítették a pályát. Alapvetően elégedettek lehetnénk, hiszen a TOP6-ban négy UTE játékos is volt, de keserű a szőlő, hiszen az érmekből csak egy szerény bronz jutott nekünk.

Ebben a kategóriában a bajnokság összesítése sem hozta el a katarzist, mivel itt is a bronzéremmel kellett beérnünk, melyet Karakas Attila szállított részünkre. További TOP10-es eredményeink a következők voltak, Frank van Maurik (5), Csőre Csaba (8), Bendly András (9), Hámori Ferenc (10).

Hajrá Lilák!

 

 

 

hírek

információk

történet

Footgolf / Footballgolf szakosztály a Facebookon!

Képek

NAPKÖZIS TÁBOR 2023 című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41