Dátum: 2023 december 5. (kedd) | Vilma

hírek

MAGYAR PÁROS FOOTBALL-GOLF BAJNOKSÁG ’23

A Hámori Ferenc / Karakas Attila párosunk nyerte a Páros Match Play Magyar Football-Golf Bajnokságot!

MAGYAR PÁROS FOOTBALL-GOLF BAJNOKSÁG ’23 - Match Play formátum

LAKITELEK NIMRÓD FOOTGOLF PARK 2023.10.22.

Lila-fehér sikernek örvendhettünk a páros match play bajnokságon! A párosok gyönyörű időben (több helyen is megdőlt a meleg rekord) állhattak az elrúgók mögé. 

A verseny sajátossága volt, hogy a párosok bármilyen összetételben rajthoz állhattak, mindenféle megkötés nélkül. A rendezők ezúttal a profi mezőny mellett, az amatőröknek is helyet biztosítottak a mezőnyben, melyben néhány profi játékosunk is rajthoz állt amatőr partnerével.

A lebonyolítás a következőképp zajlott, első körben a párosokat 4-es csoportokba osztották, ahol három ellenfelükkel egylabdás match play formátumban körmérkőzés keretein belül döntötték el a helyezések sorrendjét. Hámori / Karakas párosunk mindhárom mérkőzését megnyerte, így az első helyen végzett csoportjában. 

A csoportküzdelmek után a legjobb nyolc párost két négyes csoportba osztották, ahol újra körmérkőzés keretein belül dőltek el a helyezések, ekkor viszont már kétlabdás formátumban játszottak a párok. Párosunk ezt az akadályt is sikerrel vette, hiszen újfent mindhárom mérkőzését megnyerte, így ezúttal is a csoport elején végzett.

A két csoport helyezettjei ezek után egylabdás formátumban keresztbe játszottak a végső helyezésekért. Párosunk a másik csoport győztesével játszotta a döntőt, melyet sikerült megnyernie, ezzel elhódította a bajnoki címet.

A bajnoki cím mellett további örvendetes helyezéseink is akadtak, hiszen a legjobb vegyes és női páros is az UTE csapatából került ki.

Kuchta Dóra vegyes párosban mérettette meg magát partnerével, kitűnően szerepelve az első kör után bejutottak a legjobb nyolc közé, ahol négyes csoportjukban a harmadik helyen zártak, így esélyük nyílt megszerezni az ötödik helyet. A következő küzdelemben győzedelmeskedtek, így legjobb vegyes párosként az ötödik helyen zárták a versenyt.

Kardos Dóra partnerével Jakab Biankával női párosként állt rajthoz és nem is vallottak szégyent (sőt), hiszen az első kör után egyedüli női párosként beverekedték magukat a legjobb nyolc közé. Szerencsétlenségükre igen erős négyesbe kerültek a második körben. A végső győztes, a legjobb vegyes páros is a flightjukba volt beosztva, így igen nehéz volt a helyzetük. A csoportjukban végül is a negyedik helyen zártak, így egy férfi páros ellen kellett megküzdeniük a hetedik helyért. Sajnos próbálkozásuk nem járt sikerrel, így végeredményben a nyolcadik helyen zárták a versenyt.

Soha rosszabb páros döntőt!

Hajrá Lilák!

 

 

hírek

információk

történet

Footgolf / Footballgolf szakosztály a Facebookon!

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41