Dátum: 2022 december 5. (hétfő) | Vilma

hírek

Magyar Footballgolf Bajnokság 3. forduló

Magyar Footballgolf Bajnokság 3. forduló - 2019.06.10. Monor

A 3. fordulóval a félidejéhez érkezett a magyar footballgolf bajnokság, egyesületünk tagjainak fontos volt, hogy az élmezőnyben végezzenek, így megtartva esélyüket a végső győzelemre.

A Magyar Footballgolf Válogatott tagjainak, így több UTE játékosnak is kiváló felklészülés volt a 3 nappal később kezdődő angliai (Cornwall) világbajnokságra.

A párosok küzdelmével kezdődött a verseny, ahol több párosunk is megmérette magát. A páros verseny a két “VB párosunknak” sikerült a legjobban (Hámori Ferenc / Karakas Attila és Zsuppán Péter / Zsuppán Donát) mindkét párosunk az előkelő megosztott 3. helyen végzett -1-es eredménnyel. Itt érdemes megjegyezni, hogy Footballgolf Világbajnokságra készülő Hámori Renáta szlovák párja nem érkezett meg a versenyre így beáldozva egyik egyesületi párosunkat Bíró László sietett a segítségére.

Vegyes párosunk a jónak mondható 10. helyezést csípte el +1-es eredménnyel.

A párosok után az egyéni versenyzőké volt a főszerep. A három körös verseny végén dobogós helyezéseknek örülhettünk, sőt Hámori Renáta (37 / 33 / 32) ezek közül is a legmagasabbra kapaszkodott, mivel körről-körre javulva a női verseny győztese lett PAR eredményt elérve.

Férfi egyéniben is sikerült néhány játékosunknak az élmezőnyben végeznie Karakas Attila (30 / 33 / 29) a középső kört kicsit elrontva, de nagyszerű öszpontosítással -10-es eredménnyel végül is sikerült a 3. helyet megkaparintania. Itt említhető meg Bíró László (33 / 28 / 32) -9-res eredménye mely az 5. helyere rangsorolta. Az első 10-ben végzett még Csőre Csaba 8. hely (32 / 33 /32) -5-ös eredménnyel.

Gratulálunk a remek eredményekhez!

 (A fotón Hámori Renáta látható.)

hírek

információk

történet

Footgolf / Footballgolf szakosztály a Facebookon!

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41