Dátum: 2020 augusztus 5. (szerda) | Krisztina

hírek

NIMRÓD WINTER FOOTGOLF TOUR 2020.

2020.02.16. Lakitelek
Nimród Winter FootGolf Tour 2020. II. forduló

A második fordulóban Zsuppán Péter gyakorlatilag pontot tett a versenysorozat végére. Bár abszolútban, "csak" a második hely jutott, a szenior első hely nem forgott veszélyben. Amennyiben úgy dönt, elindul a versenysorozat utolsó versenyén a harmadik fordulóban, abban az esetben kicsi az esélye, hogy ne Őt koronázzák bajnokká - de, ne énekeljük ki a sajtot a szájából.

Egyletünk játékosai, mondhatni a szokásoknak megfelelően ezúttal is kiemelkedően teljesítettek, gyakorlatilag állandóan fent van valaki - általában többen - is a dobogón. Szinte már olyan az érzés mint amikor a várvédők a mélybe lökik a várfoglalókat, de minden egyes mélybe zuhant támadó után, újabb és újabb fejek tűnnek fel a létrán, csak itt annyi a különbség, hogy a várfoglalók el is foglalják a várat.

A második fordulóban, kisebb volt a szél, meg is látszott a játékosok teljesítményén hiszen klasszisokkal jobb eredmények születtek mint az első fordulóban. Az első forduló győztes eredménye a második fordulóban a TOP 10-hez volt elegendő!

Egyletünkből újra Zsuppán Péter teljesített legjobban aki - mint ahogy a cikk elején már említettük - az abszolút második és a szenior első helyet szerezte meg. További UTE sikerek közé tartozik Bíró László kiváló teljesítménye, aki az abszolút negyedik és a szenior második helyet gyűjtötte be magának.

Érdekesség, hogy a szervezők közölték az első és második forduló részletes eredményeit, melyből kiderült, hogy az első és a második forduló első helyét is egyletünk szerezte meg a csapatversenyben.

További TOP 10-es eredmények kerültek még a "labdazsákba", melyek a következők:
Összegezve a helyezések, valamint a különböző kategóriákban a 10-be jutott UTE versenyzőink eredményei a következők (a kisebb rúgásszám jelenti a sikeresebb teljesítményt):

Szenior:
1. Zsuppán Péter (65) UTE
2. Bíró László (68) UTE
10. Kocsis Sándor (77) UTE

Egyéni abszolút:
1. Zsuppán Péter (65) UTE
4. Bíró László (68) UTE

Csapat 1. forduló:
1. UTE (Zsuppán Péter, Flink János, Karakas Attila, Kocsis Sándor)

Csapat 2. forduló:
1. UTE (Zsuppán Péter, Bíró László, Füzesi Zsolt, Flink János)

Férfi:
9. Flink János (74) UTE

Hajrá Lilák!

a fotón: Zsuppán Péter

hírek

információk

történet

Footgolf / Footballgolf szakosztály a Facebookon!

Képek

2019.1.13 UTE - Csíkszereda című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41