Dátum: 2024 március 29. (péntek) | Auguszta

hírek

NIMRÓD WINTER FOOTGOLF TOUR 2020. I. FORDULÓ

Nimród Winter FootGolf Tour 2020 I. forduló

"Zsuppán vitorláját dagasztotta a szél az év első versenyén!"

A Nimród Winter FootGolf Tour 2020 kupával indult a 2020. évi szezon. A három fordulósra tervezett versenysorozat minden egyes állomása a Lakiteleki pályán kerül megrendezésre, négy kategóriában díjazzák a legjobbakat, de az abszolút helyezéseket is nyilvántartják (Kategóriák: férfi, szenior, női, junior).

Egyletünk játékosai, mondhatni a szokásoknak megfelelően ezúttal is kiemelkedően teljesítettek a könnyűnek nem nevezhető pályán. A pálya nagyon szűkre tervezett, hihetetlenül pontosan kell játszani a jó eredmény elérése érdekében.

Az első forduló igencsak kalandosra sikeredett, mivel közel 50 km / h sebességgel száguldozott a szél a pályán keresztül-kasul.
Nehezen alkalmazkodtak a játékosok a szélhez, így nem csoda, hogy nem forogtak veszélyben a pályacsúcsok egyetlen kategóriában sem. Elég volt egy óvatlan mozdulat és a szépen felépített versenyeredmény máris az enyészeté lett.

A legjobban egyesületünk játékosa Zsuppán Péter "vitorlázott", nem lehetett kifogni a szelet a vitorlájából - újabb UTE diadal!

Neki inkább a verseny elején akadtak problémái a széllel, míg mások nem tudták végigkoncentrálni a teljes versenyt.

Mint ahogy már jeleztük előző híradásunkban a pálya még nem nyerte el végleges formáját, de így is joggal tartana igényt a világ legszebb Footballgolf pályája büszke címre. A szervezők a pályát óvván, különleges szabályokkal is meglepték a játékosokat, ám szerencsére a többség jól alkalmazkodott ezekhez és a különleges körülményekhez.

A pályaismeret ezen a napon nem sokat segített a körülményekre való tekintettel, így akik esetleg többször edzettek a pályán nem tudták kihasználni a felhalmozott tudást.

Összegezve a helyezések, valamint a különböző kategóriákban a 10-be jutott UTE versenyzőink eredményei a következők (a kisebb rúgásszám jelenti a sikeresebb teljesítményt):

Egyéni abszolút:
1. Zsuppán Péter (69) UTE

Férfi:
3. Flink János (73) UTE

Szenior:
1. Zsuppán Péter (69) UTE
4. Karakas Attila (76) UTE

Gratulálunk!

Hajrá UTE!

hírek

információk

történet

Footgolf / Footballgolf szakosztály a Facebookon!

Képek

Sportnap az atlétáknál című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41