Dátum: 2020 október 25. (vasárnap) | Bianka

hírek

SFGA_CUP '20

SFGA_CUP '20
2020.09.27. 4. forduló / ČIERNA VODA / FINÁLE


Szombatra-vasárnap, bajnokságra-kupa. Nincs megállás, amíg nincs vége, nos ezzel a nappal vége lett. Szombaton a szlovák bajnokság fejeződött be, vasárnap pedig azért gyűltek össze a játékosok, hogy a szlovák kupasorozatot is befejezettnek nyilváníthassák.

Az előző naphoz képest itt még nyugodtabban várhattuk a negyedik fordulót, ami egyben a versenysorozat döntő állomása is egyben, hiszen az eddigi három forduló mindegyike játékosunk Lucia Čermáková győzelmét hozta. Azért, hogy a királynő fején ne billenjen meg a korona, reménykedtünk egy „söprésben”.

Mivel nem voltak nyitott kérdések, így nem is maradtak a verseny végére sem. Kicsit furcsa volt a lyukak PAR beosztása, helyenként alá, helyenként fölé kalibrálták. Ennek az lett az eredménye, hogy sok volt a birdie, sok volt a bogey és a megszokottakhoz képest igen kevés PAR eredmény született az egyes lyukakon.

Luci is szórta össze-vissza rendesen, 1 Eagle, 6 birdie, 5 PAR, 5 bogey, 1 double bogey került a score kártyára, ami végül is mínusz egyes eredményt jelentett. Ezzel a hölgy mezőnyből egyedül Ő tudta mínuszban teljesíteni a pályát, mely természetesen azt jelentette, hogy nem billent meg a korona, sőt stabilabb, mint valaha. Első hely a zárófordulóban, első hely az összetettben. Elképesztő teljesítmény!

SFGA_CUP '20
4. forduló / NŐI
1. Lucia Čermáková (71) UTE

SFGA_CUP '20
NŐI BAJNOK
1. Lucia Čermáková UTE


Nyilatkozat:

Lucia Čermáková UTE (4. forduló női kategória 1. hely)
(Szlovák NŐI KUPAGYŐZTES)

A Szlovák Footgolf Kupa utolsó fordulója a Čierna voda-ban található pályán került megrendezésre, ahol a legjobb játékosok képviseltették magukat. 
Az előrejelzések szerint esnie kellett volna az esőnek, de szerencsére még a nap is kisütött. A pálya neve „black water” (fekete víz) nagyon találó, mivel a pálya nem túl hosszú, de a lyukak annál érdekesebbek. A játéktér tökéletesen volt kialakítva nekünk.

Az első 9 lyukra úgy tekintettem, hogy ez a gyakorlás, aztán a második körben mindent beleadtam. Néhány lyukon, természetesen, a labdám kicsit máshogy gurult, mint ahogy szerettem volna, de sikerült mínuszokat elérnem. Nagyon élveztem ezt a napot, jó társaságban voltam, mindenki szórakozásként fogta fel a játékot.

Nagyon örültem, hogy megnyertem az összes fordulót. Így itt teljesen egyértelműen én lettem a Szlovák Footgolf Kupa győztese.

Hiányzik a magyar versenyeken a részvétel, de sajnos a kialakult helyzet miatt nem tudunk ellene tenni semmit. (Azt mondják itt a szlovák versenyeken, hogy a magyar játékosok ugyan nem jönnek a versenyekre, de mégis van itt egy magyar játékos – én!)

A díjkiosztó majd egy későbbi időpontban lesz megtartva, de sajnos még nem tudjuk, mikor. Izgatottan várom, hogy végre szép női ruhában legyek egy footgolf eseményen.

Nagyon köszönöm az UTE-nak ezt a csodálatos szezont!

A következő és egyben utolsó versenyem Szlovéniában lesz október első hétvégéjén.

hírek

információk

történet

Footgolf / Footballgolf szakosztály a Facebookon!

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41