Dátum: 2024 április 16. (kedd) | Csongor

hírek

SPICCKÜLI KOCSIS SÁNDOR EMLÉKVERSENY

Mindkét Kategóriában UTE győzelem a Spiccküli - Kocsis Sándor emlékversenyen!

SPICCKÜLI KOCSIS SÁNDOR EMLÉKVERSENY

LAKITELEK NIMRÓD FOOTGOLF PARK 2023.01.07. 

A decemberben tragikus körülmények között életét vesztett sportolónk emlékére általunk rendezett versenyen nem engedtük át másnak az emléktrófeákat. Egyletünk motivációját mutatja, hogy minden egyes dobogó fokára UTE sportoló állhatott fel.

Hatalmas köszönettel tartozunk a Nimród Parkot üzemeltető sportközösségnek, kiemelten Molnár Arnoldnak és Baukó Ferencnek, akik díjmentesen biztosították számunkra a pályát, ezzel hozzásegítve bennünket, hogy a nevezési díjból befolyt összeg teljes egészét Sanka családjának megsegítésére adhassuk.

A hölgyek versenyében Hámori Renáta szerezte meg az első helyet, Kuchta Dóra a második, míg Dreilinger Andrea a harmadik pozícióban zárt. 

Az abszolút kategóriában Zsuppán Péter bizonyult legyőzhetetlennek, második a fia, Zsuppán Donát lett, míg harmadik helyen Zsámboki Sándor zárt. 

Ez által az első „Spiccküli” trófea Hámori Renié és Zsupié lett.

Nyilatkozatok:

Hámori Renáta (női első helyezett): Izgalmas verseny volt, az első három hely egy-egy rúgáson dőlt el. Részemről egy kiegyensúlyozott, bravúrok nélküli játékot sikerült magam mögött tudni. Nagyon boldog vagyok, hogy végül hozzám került az emlékplakett, így úgy érzem kaptam egy kis darabot Sankából.

Zsuppán Péter (abszolút első helyezett): Hát, örültem volna, ha ezt a versenyt nem rendezik meg… vagy legalább nem ilyen alkalomból. Szoktuk vicceskedve mondani a többnapos versenyek előtt, hogy szombaton mindig miattam, vasárnap pedig Kocsis Sanyi miatt kell korán kelnünk… Nekem sokszor nem volt szerencsém a sorsolással, és ezért korai flightba kerültem, Sanka pedig többször is elrontotta az első versenynapot, és ezért indult a második napon korai flightban, mi pedig elkísértük őt a rajthoz és sokszor még egy-két pályaszakaszon is. Nehéz, sőt lehetetlen megemészteni, hogy erről már csak múlt időben beszélhetünk, hogy Sanka nincs többé köztünk, és immár az ő emlékére rendeznek footgolf versenyt.  Természetesen ezen a versenyen nem az eredmény volt az elsődleges, hanem az, hogy az adományainkkal enyhítsünk Sanka hozzátartozóinak a fájdalmán. Megható volt látni, hogy mennyien eljöttek erre a versenyre, több, mint hatvan versenyző állt elrúgóhoz.

Az pedig, hogy meg tudtam nyerni a versenyt, lelkileg jelentett nagyon sokat, hiszen így hozzám kerülhetett az a gyönyörű üveg emlékplakett, amit kiemelt helyre tettem ki a kupáim közé, fájdalmasan korán eltávozott barátom emlékére.

 

hírek

információk

történet

Footgolf / Footballgolf szakosztály a Facebookon!

Képek

Taekwondo DIÁKOLIMPIA 2019 - Pécs című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41